A Társaság cégneve : DOPPEL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A Társaság rövidített neve : DOPPEL KFT

A Társaság székhelye :
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 24. I/4.

A Társaság tevékenységi körei :
- Mérnöki tevékenység , mélyépítési közmű tervezés
- Műszaki ellenőrzés

A Társaság alapítási időpontja : 1991. szeptember 12.
A Társaság határozatlan időre jött létre .

Telefon/fax : +36 42 506 - 033
Mobil : +36 20 9561 688

A Társaságnál dolgozók száma : 4 fő
A Társaságunknak az alapítás időszakában 9 tagja volt . Rövid időn belül azonban családi tulajdonú vállalkozássá alakult át .
A fő tevékenységünk a mélyépítési közmű tervezés ( vízvezeték, szenny- és csapadékcsatorna, gázvezeték, út, járda, parkoló ) , illetve ilyen jellegű munkák műszaki ellenőrzése .

Munkánk kezdeti időszakában a megye gázközművesítési programjában jelentős részt vállaltunk - mintegy harminc település gázellátási tervét készítettük el . A kivitelezéshez szükséges engedélyeket is Társaságunk szerezte be .

Jelentős közműtervezési munkákat végeztünk az alábbi települések Önkormányzatai részére is : Nyírbátor, Tiszavasvári, Kisvárda, Tiszaszalka, Beregsurány, Nyírbogdány, Nyírtura, Sényő, Ófehértó, Nyírgyulaj, Balkány, Szakoly, Mátészalka stb .
Részt vállaltunk Záhony és Csenger városok területén létesítendő Ipari Parkok közműterveinek az elkészítésében . Továbbá a Vásárosnamény Ipari Park előkészítésében is közreműködtünk .

A TIGÁZ RT részére gázellátási és gázvezeték rekonstrukciós terveket készítünk illetve készítettünk - Szabolcs-Szatmár-Bereg , Heves és Nógrád megyék területén .

Jelen időszakban a ipari és kereskedelmi létesítmények közműveinek valamint közműhálózatok tervezése köti kapacitásunk jelentős részét . Dolgozunk Nyíregyháza Város Polgármesteri Hivatala, a Nyíregyháza Ipari Park KFT és más Társaságok részére is .

Végeztünk műszaki ellenőrzését és lebonyolítását közbeszerzési pályázat kiírással együtt valamint PHARE beruházás keretében is . Lakópark közműtervezése és a kivitelezés műszaki ellenőrzése is volt már a feladataink között .

A cégről bővebben: -- www.doppel.hu -- weboldalon.