Cont-Rák Kft.

Tevékenységek:
Teljes körű számviteli,
könyvviteli szolgáltatás

Mottónk: Egy sikeres vállalkozás kiszámítható és biztos alapokra épül.

Cégbemutatkozás:

Amivel rendelkezünk:

Biztos számviteli háttér. Több mint 20 éves tapasztalat. Megbízhatóság. Naprakész jogszabályismeret. Leinformálható referenciák.
Kimagasló színvonalú teljes körű könyvviteli szolgáltatás hazai kis- és középvállalkozások részére.

Amit nyújtunk Önnek:

Cégalapítás. Kettős könyvvitel. Éves beszámoló készítése. Adóbevallások készítése. Bérszámfejtés. Képviselet a hatóságok előtt. Adó optimalizálás. Segítünk új vállalkozása beindításában. Társunk a Dr. Radics László ügyvédi iroda.

Miért válasszanak minket?

Miért lehet fontos egy megbízható könyvelőiroda alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. A Cont-Rák könyvelőiroda segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön úgy, hogy tájékoztatjuk a lehetőségekről, naprakész információkkal látjuk el, felhívjuk a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adó jogszabályok útvesztőiben, azonban a mi ügyfeleink számára ez nem akadály. Mi megszervezzük a folyamatait, optimalizáljuk a költségeit, valamint figyelmeztetjük a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis mi minden hivatalos ügyet elintézünk, így garantált a gyors és eredményes munka. A mi célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és levegyük a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás, a számviteli és egyéb feladatok terhét.